JAPANS RESTAURANT AMATSU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Japans Restaurant Amatsu. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 22:21 Het eten mag duurder zijn dan bij andere zaken, maar je proeft het verschil dan ook echt wel. Sashimi die op je tong smelt en eten waarbij je genietend je ogen bij dichtknijpt. Heerlijk eten!
6 jun 2021 om 18:49 Bezorger sprak geen Nederlands. Hij vond het adres dus niet. Lang aan de telefoon gehangen om het uit te leggen. Is reeds de 2de maal Gevolg : eten lauw
23 mei 2021 om 15:18 Heerlijk eten maar wel een beetje duur voor wat het was.
16 mei 2021 om 10:44 Eend met mosterdsaus besteld. Koude rijst ontvangen, lauwe eend en geen saus. Droog eten dus, allesbehalve lekker
21 apr 2021 om 12:31 Food never arrived. Restaurant made sure I got it anyway. Great service from the Amatsu, terrible service from Takeaway.
18 apr 2021 om 9:09 lekkere smaken, toch prijzig
27 feb 2021 om 20:43 4 sterren, maar 1 ster minder want ramune drank vergeten. Eten goed, maar aangezien de hoge prijs geen uitblinker.
21 feb 2021 om 10:45 Altijd heerlijke sushi bij Amatsu! Topkwaliteit!
19 feb 2021 om 22:03 Perfect op tijd zeer professionele en vriendelijke bezorger